chapaevka-church

Любов, що існує вічно

09,02,20 Служіння в Квітневому



8 А Бог доводить Свою любов до нас тим, що Христос умер за нас, коли ми були ще грішниками.
(Рим.5:8)


Любов Бога до Своїх дітей є досконалою та вічною, бо ґрунтується не на їхніх досягненнях, але виключно на незмінному й сталому Його характері. Адже ця любов зійшла на нас тоді, коли ми зовсім її не заслуговували. Не можна сказати, що її взагалі можна заслужити, проте вона огорнула нас тоді, коли ми жодним чином не робили нічого угодного Йому й більше того були по своїй природі ворогами Його(Рим.5:10; Кол.1:21-22). Саме смерть на хресті Ісуса Христа є беззаперечним доказом справжньої любові Бога до нас. І це завжди спонукає із глибокою вдячністю впокоряться перед Ним, розуміючи, що Божа любов надійшла нам виключно через Його довершений характер та найвище доброзичливе ставлення, як до дітей Своїх.

Особливо це відчутно в момент Вечері Господньої, яку проводили тієї неділі в церкві села Квітневого. Зосереджуючи увагу на милості Отця Небесного в зібранні багато співали пісень про Господню любов, розуміючи, що тільки вона є істинною любов'ю в протилежність любові мирській, що ґрунтується на самих різних засадах й виражається у самих різних варіантах. У світі так звану любов зодягають у всілякі одежі, але по своїй суті то є лише певні вподобання чи пожадання тілесні. Єдина справжня любов походить лише від Отця бо має в собі довершене Його наповнення: "4 Любов довготерпить, любов милосердствує, не заздрить, любов не величається, не надимається, 5 не поводиться нечемно, не шукає тільки свого, не рветься до гніву, не думає лихого, 6 не радіє з неправди, але тішиться правдою, 7 усе зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить! 8 Ніколи любов не перестає! … ." (1Кор.13:4-8)

Таку любов можуть мати і люди, але тільки за безпосередньої присутності Сина Божого в їхніх серцях. А для цього потрібно тільки-но схилитися перед Володарем її і відкрити двері своєї душі, щоб Він там панував та наповнював все наше життя Своєю довершеною вічною любов'ю.

8 Хто не любить, той Бога не пізнав, бо Бог є любов!
(1Iван.4:8)


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Як вам новий дизайн нашого сайта
Всего ответов: 44

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0