chapaevka-church

Життя переможців

26,01,20 Богослужіння Церкви Христа Спасителя



1 Тож немає тепер жодного осуду тим, хто ходить у Христі Ісусі не за тілом, а за духом,
2 бо закон духа життя в Христі Ісусі визволив мене від закону гріха й смерти.
(Рим.8:1,2)


Життя в Дусі має кілька ключових характеристик. Одна з основних - здатність перемагати вплив старої плотської природи. Життя віруючої людини це боротьба. З моменту народження згори, коли в ньому з'явилася нова природа, вона знаходиться в постійному протистоянні з контролюючою його життя до того, - плоттю. Кожне наше рішення і дію народжено, мотивовано і здійснено під впливом духу або плоті.

Життя в Дусі, - це життя перемоги оновленого духу над старою природою. Саме тут дія Святого Духа проявляється з найбільшою силою в житті віруючих людей. Саме тут вона найважливіша за все. Все інше у великій мірі залежить від успіху в цій боротьбі.

Життя в Дусі, - це постійний послух Господу, що ґрунтується на Слові Божому. Це щире розуміння того, що тільки силою Ісуса Христа ми можемо і будемо перемагати всі негаразди й протидії сатани. Це безперервне особисте старання догодити Батькові, мотивоване синівською любов'ю до Нього.

Такою була тема служіння та проповіді, що говорив того дня брат Владислав Демиденко. Також багато співали пісень і християнських гімнів, що звеличували й прославляли Того, Кому поправу належить вся слава, честь і поклоніння. Тому, Хто і дає перемогу у житті дітей Своїх. Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Якому стилю музики ви віддаєте перевагу?
Всего ответов: 34

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0