chapaevka-church

Важливість панування миру Божого

15,12,19 Богослужіння Церкви Христа Спасителя




15 І нехай мир Божий панує у ваших серцях, до якого й були ви покликані в одному тілі. І вдячними будьте! (Кол.3:15)

Божий лист до людини(Біблія) дуже чітко сповіщає їй про волю та вподобання Творця щодо всієї поведінки впродовж всього життя. Слово Його закликає всяку душу прийняти благодатну Жертву Сина Божого й жити згідно об'явлених заповідей. І таке життя насправді приносить й істинне щастя.

Ставши християнином, вкрай необхідно постійно духовно зростати, щоб відповідати своєму покликанню й приносити потрібний плід на славу Всевишнього. В третьому розділі послання до Колосян над добре говориться про ті зміни в житті віруючого, до яких має прагнути кожен. Але одинадцятий вірш вказує на ту головну умову, що відкриє можливість таких змін та чинитиме даний процес зростання.

Мир Божий, що входить в людину в момент її покаяння, розпочинає дивовижний хід чарівного переображення. Завдяки гармонії людини з її Спасителем відбувається освячення першої, що проявляється у все більшій покорі Богу, все більшій вдячності Йому за все та все більшого зникнення всього зайвого й шкідливого у її поведінці.

А ще потрібно вказати на те, що такий перебіг подій можливий лише за умови знаходження людини в Церкві Христовій. Тільки знаходячись в Тілі(Церкві) Господньому, всяка особистість отримує все те, що виробляє Божий організм. Неможливим стає ні освячення, ні тим більше пізнання та переображення в наданий Зразок, якщо бути відірваним від життєдайного Тіла Христового. Ось тому вкрай важливим є те, що душа знаходиться в Тілі, як член Його, роблячи потрібні функції, аби не стати атрофованим чи безкорисним.

Брат Владислав в своїй проповіді говорив про церкву, про її призначення, її важливість та наше відношення до неї. За церкву "свою" дякували Богові в молитвах й співали хвалебних пісень на славу Його.


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Вам сподобався наш церковний сайт?
Всего ответов: 19

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0