chapaevka-church

Правильні правила, або на що наша надія

01,12,19 Служіння Церкви Христа Спасителя



Рим 3:22-25: "А Божа правда через віру в Ісуса Христа в усіх і на всіх, хто вірує, бо різниці немає, бо всі згрішили, і позбавлені Божої слави, але дарма виправдуються Його благодаттю, через відкуплення, що в Ісусі Христі, що Його Бог дав у жертву примирення в крові Його через віру, щоб виявити Свою правду через відпущення давніше вчинених гріхів,"

Пастор Владислав, під час своєї проповіді на послання до Римлян(нині йде серія проповідей на цю Книгу), привів приклад хибної надії одного чоловіка. Той муж при нагоді купив дуже старовинну і надзвичайно цінну рушницю за зовсім малі гроші. Як його інформували, дана річ коштує дуже велику суму, якщо її перепродати у відповідні руки цілувальників і колекціонерів старовинної зброї. Він не поспішав продати її, але жив із великою втіхою, що має надзвичайно коштовну річ і коли буде нужда зможе нею скористатися. До того ж ще й думав, що коли почекає то ціна на неї іще більше зросте. Так йшов рік за роком і думки про існуючу матеріальну надію тішили його ввесь час. І ось настав той момент нужди, коли в чоловіка виникли проблеми із фінансами. Дійсно, дуже швидко він зміг найти покупця на рушницю і за величезну суму, залишалося лише зустрітися і оформити угоду купівлі-продажу. Коли чинять таку справу серйозні люди, то вони це роблять за всіма необхідними критеріями. Був задіяний спеціальний держаний експерт, який провів дослідження її і виніс відповідний висновок: рушниця – добре сфабрикована підробка! Для власника це була справжня трагедія, адже всі роки він тільки й жив своєю надією. Тепер же все обвалилося! А головною причиною такого розчарування і розпачу стало те, що коли він купував її то скористався радою шахраїв, а не справжнім спеціалістом даної справи. Він їм довірився і поплатився жорстоко.

Ця ілюстрація дуже добре показує надію людини, що базується на порадах всіх на-світі тільки не на Божих. Така надія обов’язково призведе не тільки до великого розчарування, але й неодмінно до безповоротної трагедії. Коли людина буде покладатися на якісь особисті заслуги, виконані ритуали чи релігійні правила для свого спасіння, а не на благодать Ісуса Христа, то її чекає страшна біда, - озеро пекельне(Іван.3:36; Об.20:15). Тільки кров Ісуса Христа, пролита на Голгофі здатна заплатити за визволення людини від рабства гріха й подарувати їй повну спокуту. Ніякого іншого варіанту просто не існує! Інакше б і Жертва Сина Божого була б марною!

Подібним чином все відбувається і в звичайному земному житті віруючих. Коли вони в тому чи іншому питанні йдуть за порадою "шахрая" й ігнорують вказівки Фахівця, то так само приходять до болю розчарування й суму від того, що стається у житті, як той власник рушниці.

Тож будемо користуватися лише правильними правилами нашого Творця, які викладені в Слові Його для всіх обставин життя, - тоді і надія наша нас ніколи не підведе! Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Як часто Ви заходете на наш сайт?
Всего ответов: 21

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0