chapaevka-church

Першоджерела

20,10,19 Зібрання в Безбородьках



42 І вони перебували в науці апостольській, та в спільноті братерській, і в ламанні хліба, та в молитвах. (Дiї.2:36-42)

Пам'ятаю, як в дитинстві батько брав мене із собою в ліс. Він працював лісником і за своїм обов’язком по-роботі робив об'їзди певних ділянок, щоб тримати під контролем відповідний лісовий масив. Добре запам’яталося і те, як він зупинявся в одному місці біля водяного джерельця, що витікало з під землі на обриві пагорба. Вода була там надзвичайно чистою і смачною, тому батько завжди там набирав її до своєї фляги, пив сам і давав пити мені. Потім ми знову сідали на його мотоцикл "Іж. Планета – 3" й прямували далі вздовж струмочку, що брав початок з того самого джерельця. Але по-мірі того, як ми віддалялися від джерела, вода ставала все більш брудною. Вона все більше перемішувалася із глеєм, землею та ландшафтом доки зовсім не перетворювалася на вонючу рідину у нижньому болоті. Таку "воду" вже не можливо було не лише пити, але й терпіти на запах.

Ця історія добре ілюструє те, як може чиста істина перемішуватися із фальшивкою й ставати зовсім не придатною, а можливо й смертельною для людини. І звичайно ж "смердючою" для Творця. А причиною тому стає все більша віддаленість від першоджерела. Така річ відбувається, як окремо в житті певної душі, так і в стані помісної церкви загалом. Тому вкрай необхідним є те, щоб і людина, і церква ніколи не віддалялися у своєму віровченні та практиці християнського життя від істини, що зародилася в Первоапостольській церкві, яка в точності виконувала волю Господа Ісуса Христа.

Святкуючи 20-річчя церкви в селі Безбородьки, Драбівського району, говорили багато добрих й правдивих побажань та віддавали всю славу Богові. І одним з головних настанов від прибулих пасторів була вказівка триматися біблійного вчення, щодо церкви та кожного її члена в майбутньому. Приймаючи зразок першої церкви, що зосереджувалася виключно на вченні апостолів Христових, зможеш і виконувати своє призначення на землі, і мати велике задоволення та щастя у всьому житті.

Будь-ласка моліться за цю церкву, що сьогодні не має свого пастора, але сповнена великого потенціалу та необхідних можливостей для служіння людям і нашому Господу Ісусу Христу, амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Якому стилю музики ви віддаєте перевагу?
Всего ответов: 34

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0