chapaevka-church

"Дурна" і до "дурних" іду!

21,06,15 Недільні богослужіння



14 А людина тілесна не приймає речей, що від Божого Духа, бо їй це глупота, і вона зрозуміти їх не може, бо вони розуміються тільки духовно. (1Кор.2:14)

90-річна сестричка Варвара із церкви в с.Безбородьки засвідчила про своє життя та дію Бога у ньому. Вона сказала, що люди, коли дивляться на те, як вона постійно сапає городину, називають її дурною. Сестра ж у відповідь їм каже: "Та так, - дурна по-вашому! Ви мене так називали і коли я пішла до церкви Божої, і всіх так називаєте, хто ходить в зібрання. А мені Бог дає сили у моєму віці і працювати, і служити Йому!" Після цього свідчення, Варвара Іванівна ще розказала напам'ять довгого вірша та щиро прославила Господа!

Ця історія знову й знову підкреслює істину, записану в Першому посланні до Коринтян, про нерозуміння світу духовних речей. Судячи нашу сестру за її працю в огороді у такому віці та постійне відвідування церкви, вони наявне підтверджують власне відчуження від Бога. Бо тільки близькі Творцеві можуть бачити Його руку у всьому своєму житті та не переставати дякувати і славити Його за це.

Взагалі богослужіння тієї неділі в Безбородьках було наповнене, як і ведеться в Христовому зібранні, особливим піднесенням. Багато-хто читав псалми із Біблії, хтось промовляв вірші, інші співали групою та соло. А сестра Люба зачитала із особистого записничка всі благословення минулого тижня день-за-днем і то було надзвичайно натхненним явищем. Ще багато молилися до Бога словами щирої вдячності й благань за: себе, церкву, село та державу.

Дуже приємно було бачити, як приміщення церкви розбудовується, поєднавши дві споруди: житловий будинок та гараж у одну загальну будівлю під назвою Дім молитви. З'єднавши стінами дві будівлі, церква отримала дуже симпатичне і сучасне приміщення із власним баптистерієм. І хоча ще багато роботи до повного завершення та переконливо видно настрій громади довести діло до кінця, щоб із більшими можливостями ще більше служити Спасителю Христу.

В Чапаєвці ж у цей час пройшло своє зібрання, але так як і в Безбородьках воно вміщувало в себе і спів, і проповіді, і свідчення. А в загальних молитвах лунало прославляння Бога за Його велику милість і доброту до всіх людей й особливу до Його дітей – християн.

Ще було багато самих різних радісних моментів після служіння під час спілкування братів і сестер та в місіонерських поїздках до дочірніх церков. Так наприклад в селі Кедина Гора молоді служителі розносили запрошення дітям на літні табори, а дорослим на концерт християнської пісні(євангелізацію), що має відбутися останнього дня таборів 3 липня 2015 року.

За все ж віддавали честь, хвалу і славу лише вічному Богу. Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Що б Ви хотіли, щоб ми добавляли на сайт?
Всего ответов: 20

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0