chapaevka-church

Найкраща настанова

07,06,15 Богослужіння в Церкві Христа Спасителя




2 благодать вам і мир від Бога Отця й Господа Ісуса Христа!
(2Сол.1:2)


Привітання, побажання, наставляння – завжди мають ціль дати кому-небудь щось важливе чи потрібне на думку того, хто з ними звертається. Нещодавно, коли проходило свято вручення дипломів про загальну шкільну освіту, доводилося чути чимало самих різних висловів в адресу випускників, які були об'єднані загальним зиченням отримання добробуту в "дорослому" житті. І лише одне привітання, сказане братом у Христі, який мав слово від батьків, бо також "випускав" свою доню, сказав те, що повинен сказати кожний мудрий батько, який бажає справді добра дітям.

Апостол Павло майже у всіх своїх посланнях, звертаючись до церков, говорить про найголовніше, що потрібно мати не тільки кожному християнину, але й всім без виключення людям. Це побажання мати вічне й блаженне життя з Богом. Він, як ніхто інший добре на собі відчув, що означає випробовувати дані дії Бога у своєму житті, які дають силу бути вірним Господу та приносять правдиве щастя.

Павло говорить про благодать і мир від Бога, які не заміняться нічим на світі і мають досконалу цінність. Лише милістю Творця людина може набути прощення провин і доступ до щасливої вічності у Домі Отця Небесного. Лише завдяки Його волі й величній любові, людина перетворюється з грішного ворога Бога на святе дитя Його, що отримує Батьківський спадок у Його Царстві. Тепер кожна душа може бути не приреченою на вічне покарання, але навпаки стати найкращим другом Ісусу Христу.

Саме Ісус Христос приніс і зробив доступною благодать Бога у бутті людині. Саме Він заплатив потрібну ціну за неї і став Власником спасенних душ людських. Тому коли ми говоримо про милість з Небес, то неодмінно вміщуємо в неї Особу Сина Божого, Який зробив її реальною і дієвою в нашому житті. Бо тільки Він може дати Божу благодать, адже Він є Господь.

Коли брат-батько випускниці говорив побажання дітям, то дав найкращу настанову, - шукати Бога у своєму житті та отримати Його благодать, щоб їм добре жилося на всьому життєвому шляху.

Під час же Недільного богослужіння неодноразово говорилося саме про благодать Христову і принесений Ним мир. Та про найбільшу ціну, яку довелося заплати Йому за неї. І це вкрай потрібна річ, що повинна робитися кожного зібрання церкви й особливо у день Спомину, який проходив того разу. Але також підкреслювалася й важливість бути вдячним за спасіння Сину Божому на ділі, що проявляється у виконанні волі Його в кожному моменті особистого життя.

Ще привітали з Днем народження тих, хто мав дані події у минулому місяці. І звичайно ж за все віддавали славу тільки Богу. Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Чи являється для вас молитва перед їжею чимось особливим?
Всего ответов: 50

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0