chapaevka-church

Сила бути свідком Божим

31,05,15 Богослужіння Церкви Христа Спасителя



8 Та ви приймете силу, як Дух Святий злине на вас, і Моїми ви свідками будете в Єрусалимі, і в усій Юдеї та в Самарії, та аж до останнього краю землі.
(Дiї.1:8)


Мій добре знайомий брат-пастор однієї сільської церкви, розповів мені таку історію: "Одного літнього ранку, коли я вийшов оглядати власне господарство, то побачив, що вся моя огородина вирвана і лежить на дорозі! Хтось із "доброзичливців" вирішив мене винагородити за моє християнське переконання і посвячене Господу життя. Для мене і моєї сім'ї це був не тільки удар, але практично позбавлення джерела харчування і повна приреченість на майбутнє. Та тільки не тепер, - коли я став дитям Батька Небесного! Звичайно, що раніше, до того як я увірував, моя реакція була б зовсім протилежною ніж тепер. Безперечно я б шукав злодіїв і коли б знайшов їх то жорстоко покарав би фізично. Тепер же я їх навіть і не шукав, хоча внутрішнього болю було не менше і психологічний тиск був великим. Не звертався до правоохоронців, не розпитував сусідів і нікому не жалівся про це, а лише всю свою "біду" поклав біля ніг Господа. Я не знаю яким чином, але про мою ситуацію дізналися інші брати і сестри у Христі. Вони зібрали особисті пожертвування і допомогли мені фінансами на закупку продуктів. Виявилося, що я отримав навіть в декілька разів більше ніж міг би зібрати із свого огороду. Чи не диво?" – Запитує він нині!

Це є чергове свідчення того, як Бог знає всі наші потреби та щедро піклується про дітей Своїх. Це знову й знову доводить всім, хто вагається у Господній допомозі, що Він ніколи не байдужий до наших бід і завжди допомагає нам. Що Він дає сили переносити будь-які випробування і при цьому ще й служити Йому вірно. Що все, що відбувається із люблячими Батька, стає на користь їм (Рим.8:28).

Хто дав силу брату так вчинити у час великого випробування і тим засвідчити про Творця? Звичайно ж що Сам Бог! В наш час, коли ми не бачимо нашими фізичними очима Христа, ми маємо тісне єднання із Ним завдяки присутності Духа Святого в нашому серці. Саме Дух Божий дає нам здатність ясно бачити Спасителя у житті та розуміти Його волю, щодо нашого шляху. Тільки Він нас робить справжніми свідками Божими у цьому гріховному і переповненому злом світі. Тільки Святий Дух приводить людину до Спасителя одного разу, щоб врятувати її і з того часу завжди зберігає тісне єднання із Всевишнім. Саме Духові ми завдячуємо нашому піднесенню та здатності виконувати своє призначення на землі.

Тому у свято Трійці або Сходження Духа Святого, завжди найбільший акцент робиться на особистості Святого Духа й підкреслюється Його виключна роль у ділі спасіння грішника та збудування церкви загалом і кожного її члена зокрема. Саме це й робили тієї неділі і в Церкві "Христа Спасителя". Багато співали пісень, читали віршів, свідчили, молилися. А в кінці зібрання жіночка на ім'я Ірина підкорилася спонуканню Духа Божого й вирішила прийняти благодать Ісуса Христа і посвятити все своє життя тільки Господу.

Після богослужіння, за традицією цього свята, відбувся церковний пікнік, де продовжили славити Бога за присутність Духа Його та мали радісне спілкування із любими братами і сестрами та всіма друзями, що завітали на той захід.

І безумовно за все воздавали славу тільки правдивому Богу – Отцю, Сину і Духу Святому. Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Якому стилю музики ви віддаєте перевагу?
Всего ответов: 34

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0