chapaevka-church

Базові принципи християн

24,05,15 Служіння Церкви Христа Спасителя



1 Отож, відкладіть усяку злобу, і всякий підступ, і лицемірство, і заздрість, і всякі обмови,
2 і, немов новонароджені немовлята, жадайте щирого духовного молока, щоб ним вирости вам на спасіння,
3 якщо ви спробували, що добрий Господь.
4 Приступайте до Нього, до Каменя живого, дорогоцінного, що відкинули люди Його, але вибрав Бог.
5 І самі, немов те каміння живе, будуйтеся в дім духовий, на священство святе, щоб приносити жертви духовні, приємні для Бога через Ісуса Христа.
(1Петр.2:1-5)


БАЗОВИЙ – на чому виникає, основується та розвивається те чи інше явище(ТСУМ).
ПОСВЯЧУВАТИ - Повністю віддаватися чому-небудь. (ТСУМ)

Всі люди посвячують себе, хоча б на деякий час, певній речі, справі чи то ідеї. Вони так би мовити "приклеюють" своє серце до чогось і приділяють ввесь свій час, сили і думки цьому, дорожачи ним найбільше. Саме це і називається посвятою чомусь.

Коли б людина так посвячувала себе Богу, то це було б просто "супер" і вона ніколи б не розчарувалася в кінцевому результаті. Але нажаль набагато частіше повна посвята базується на "піску", що в майбутньому принесе трагічну руйнацію(Мт.7:24-29). Будувати власне життя на базових принципах християнства і триматися їх вірно до зустрічі із Спасителем Христом – ось, що має бути наповненням життя дітей Божих і по іншому не буває.

Коли ми уважно подивимося на уривок із 1-го Послання Петра, то в ньому знайдемо ті основні посвяти, без яких не з'явиться нове життя в серці християнина і він не зможе ні залишатися ним, ні жити згідно волі Бога, приносячи відповідний плід.

1. Найперше необхідно себе посвятити Богу. Це означає, що людина має "відкласти", тобто повністю відмовитися від тих якостей, що приносять зло їй самій і роблять Бога особистим ворогом. Для цього Господь дає не тільки повеління для виконання необхідної дії, але й стимул відчувати незмірну доброту Його, заради якої варто відмовитися від всього "мотлоху" світу. Також Він знає нашу неспроможність і тому подарував нам можливості посвятити себе Богу, силою Духа Свого Святого (2Петр.1:3,4).

2. По-друге необхідно посвятити себе істині, без якої людина не рухатиметься вірним напрямком, бо попросту не знатиме правду про свій напрямок. Ця істина міститься лише в Слові Божому, що є єдиновірним путівником для ноги людини (Пс.108:105). Тому ми маємо любити Його мудрість, записаній в Біблії, подібно до того, як немовля жадає материнського молока.

3. Тільки Ісус Христос повинен бути справжньою, живою основою для всякого будівництва у нашому житі і особливо, коли це стосується питання власного спасіння (Дії.4:12).

4. І звичайно ж Церква Божа, до якої входять всі правдиві християни, що складають одну цілу споруду Його, де Христос є міцним фундаментом. Поза Церкви Христової людина може називатися цеглинкою, але аж ніяк не духовним домом Божим.

Такі мають бути посвяти у людини, якщо вона бажає собі добра і хоче прожити щасливо свій час на землі та мати його у вічності. Про це проповідували у зібранні церкви "Відродження" м.Золотоноші, куди нас люб’язно запросили рідні у Христі друзі й особисто пастор церкви Сергій Скиба. Але в цей час у Чапаєвці також славили Бога за Його доброту та навчалися від Нього через проповідь, пісні, вірші та дію Духа Святого. Амінь!


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Вам сподобався наш церковний сайт?
Всего ответов: 19

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0