chapaevka-church

Досліджуючи самого себе

16,05,15 Регіональна пасторська зустріч



8 Будьте тверезі, пильнуйте! Ваш супротивник диявол ходить, ричучи, як лев, що шукає пожерти кого.
9 Противтесь йому, тверді в вірі, знавши, що ті самі муки трапляються й вашому братству по світі.
10 А Бог усякої благодаті, що покликав вас до вічної слави Своєї в Христі, нехай Сам удосконалить вас, хто трохи потерпів, хай упевнить, зміцнить, угрунтує.
(1Петр.5:8-10)


Планове весняне зібрання пасторів церков Золотоніського регіону(Драбівський, Золотоніський, Канівський, Чорнобаївський райони) пройшло тієї суботи в Церкві Христа Спасителя с.Чапаєвки.

Надзвичайним благословенням було те, що майже всі пастора чи відповідальні за церкви служителі приїхали цього разу разом із своїми дружинами. "Повний склад" завжди додає святковості та особливого натхнення під час таких заходів, а благословення Господнє робить Його щасливим, що і відбулося того дня в Чапаєвці.

Спочатку була загальна частина, де було представлення одного із видів дитячого служіння. Потім I-й заступник Голови ООЦ ЄХБ Черкаської області Сергій Кравченко сказав проповідь до всіх учасників зустрічі, концентруючи увагу на необхідній увазі, щодо свого духовного життя кожного служителя. Після цього і сам Голова об'єднання Василь Фурта привітав усіх, надихаючи вірно служити Господу й надалі та помолився про ввесь Золотоніський регіон.

Під час обіду не тільки смакували смачним обідом, що наготували місцеві сестрички, але й мали чудове споглядання презентації служіння Золотоніського регіонального молодіжного центру. Брат Ігор Ястремський(керівник центру) дуже зрозуміло пояснював усі слайди, що розповідали про діяльність центру. Також запропонував усім бажаючим свою допомогу у питанні звершення служіння дітям і молоді.

Після обіду була Робоча частина зустрічі, де завжди відбувається саме цікаве й головне. Брати-служителі зібралися в одній кімнаті, а їхні "половинки" влаштувалися в іншій, де сестра Таня Дєєва провела дуже корисний урок, щодо жіночого життя і служіння сестер. Брати ж, як завжди, мали жваве обговорення про стан речей в церквах регіону, шукаючи ідей і рішень у прийнятті різних питань. Обидві групи попрацювали досить плідно і отримали важливе духовне збагачення та конкретні плани дій на майбутнє.

А ще, після так би мовити традиційної частини, відбувся невеликий пікнічок на подвір'ї. Всі учасники зустрічі змогли не тільки насолоджуватися приготовленим шашликом, але що набагато більш цінне, – мали надзвичайно приємний час дружнього спілкування. Як часто нам просто не вистачає таких простих моментів коли служителі можуть невимушено розмовляти про різні речі свого життя і таким чином зближуватися у загальному пориві працювати для Бога. Саме це і було приводом зробити такий пікнік і ніхто із присутніх не був розчарований зробленим.

Від'їжджали всі із піднесеним настроєм й набутою силою від Духа Святого продовжувати твердо свій шлях за Господом, прославляючи Його усіма можливими видами служінь та пильнуючи власне духовне життя. І звичайно ж безперестанку лунали слова: "Слава Богу! Амінь!"


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Вам сподобався наш церковний сайт?
Всего ответов: 19

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0