chapaevka-church

Дві величні дії, що змушують славити Бога

03,05,15 Богослужіння в Церкві Христа Спасителя



16 Бо то Ним (Христом - Авт.) створено все на небі й на землі, видиме й невидиме, чи то престоли, чи то господства, чи то влади, чи то начальства, усе через Нього й для Нього створено! (Кол.1:16)

20 Бо дорого куплені ви (кров'ю Ісуса Христа – Авт.). Отож прославляйте Бога в тілі своєму та в дусі своєму, що Божі вони! (1Кор.6:20)

"Хочу вам розповісти одну історію, що сталася з одним маленьким хлопчиком, який жив у селі на березі великого озера. Одного разу він змайстрував дуже красивого кораблика, і з великою радістю побіг на озеро запускати його. Хлопчик опустив своє "судно" на воду і став спостерігати, як його кораблик ковзав по хвилях. Та ось піднявся вітер і підхопивши кораблик, забрав його в далечінь озера так, що він швидко зник з обрію. Хлопчик дуже засмутився втратою.

Через декілька днів він йшов по селу і проходячи повз магазин, побачив на вітрині свій кораблик. Зрадівши він вбіг до магазину і сказав власникові: "Дядя, це мій кораблик стоїть у Вас на вітрині! Я зробив його!" Нащо власник магазину відповів: "Вибач, але я заплатив за нього, іншому хлопчикові гроші. Тому, якщо він тобі потрібен, ти повинен будеш мені заплатити також!"

Хлопчик побіг додому і розбив свою скарбничку. З грошима в руці він повернувся в магазин і поклав на прилавок потрібну суму. Власник магазину підійшов до вікна, взяв кораблик і віддав його хлопчикові. Хлопчик з великою радістю та любов'ю обійняв свій кораблик і йдучи з ним додому, сказав: "Тепер ти мій двічі, - я зробив тебе, і я купив тебе".

Ця історія ілюструє те, що зробив для нас Ісус Христос: Він СТВОРИВ нас і Він КУПИВ нас!"
– Таку ілюстрацію до своєї проповіді використав брат Євгеній у Недільному зібранні, що містило в собі і виконання заповіді Ісуса Христа, щодо спомину Його смерті на Голгофському хресті.

Це також не тільки добре нас навчає беззаперечній істині про наше походження та дароване спасіння в Сині Божому, але й змушує жити вдячно. А вдячне життя має на увазі поведінку, що славить Бога у всьому її прояві.


  Поділись цією новиною



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Фінансова підтримка

Якщо у вас є бажання підтримати церковне служіння, пишіть нам через форму контакти , вказавши в темі підтримка церкви.

Форма входу

Реєстрація

Календар

Наше опитування

Якому стилю музики ви віддаєте перевагу?
Всего ответов: 34

Друзі сайта


Статистика


Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0